dilluns, 19 d’agost de 2013

MATINADES AL DELTA

Crec que anar a veure com surt el sol és una de les experiències més gratificants de les que tots podem gaudir. Arribar a un mirador amb la primera claror del dia i veure com a poc a poc van canviant els colors que t’envolten no deixa de tenir la seva màgia.


Un d’aquests llocs privilegiats és el Delta de l’Ebre. La gran plana deltaica afavoreix aquestes panoràmiques i ja sigui des d’un mirador natural, aprofitant les elevacions de la serra del Montsià, com des dels que es troben ubicats als indrets més estratègics de basses i llacunes, fan que l’espectacle d’aquesta hora estigui assegurat.


Així que no us faci mandra matinar i gaudiu d’aquesta llum i d’aquest paisatge únicament acompanyats pel cant dels ocells i del vol inquiet dels espiadimonis.

.- Des del port de la Ràpita, cap a la badia dels Alfacs i el Trabucador.


.- Des del mirador de l’Alfacada, cap als Calaixos i l’Illa de Buda..- Des del mirador de la Guardiola, cap a l’Encanyissada i la badia dels Alfacs..- Des del mirador de Patrau, cap a la bassa de l’Encanyissada..- Des del mirador de la bassa de les Olles, cap a la badia del Fangar.


.- Des del mirador Zigurat, cap al Garxal i la desembocadura de l’Ebre.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada